Ναντια Κοκκινου Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

Νάντια Κοκκίνου   Χαλκιδικής 88, 54248, Θεσσαλονίκη, 6947 694415

email: info@nadiakokkinou.gr  website:   http://www.nadiakokkinou.gr/    Facebook:  Nadia Kokkinou

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

Η Νάντια Κοκκίνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη,

  • Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2009. Την ίδια χρονιά απέκτησε και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

 

  • Το 2011 πραγματοποίησε μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχολογία στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Α.Π.Θ. του Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου.

 

  • Το 2015 ξεκίνησε Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης, ενώ παράλληλα διετέλεσε εξωτερικός συνεργάτης της Γ΄ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του Α.Π.Θ., ΑΧΕΠΑ.

 

  • Το 2017 ολοκλήρωσε το MSc Σχολικής-Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Νεάπολης-Πάφου (Κύπρος).

Έχει εργαστεί ως εκπαιδεύτρια σε σεμινάριο ψυχολογίας  μαθητών  του  Δήμου  Θεσσαλονίκης  υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και έχει επιτελέσει συντελεστικό  όργανο  ομαδικής  ψυχοθεραπείας  γονέων  σε  σχολείο  του Δήμου Τριλόφου.  Παράλληλα, την χρονική περίοδο 2014-2017 παρείχε ψυχολογικές και –ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες στο Καταφύγιο Γυναίκας – Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών.

Την παρούσα χρονική περίοδο, σε ιδιωτικό επίπεδο, παρέχει ατομικές και ομαδικές υπηρεσίες Αφηγηματικής Ψυχοθεραπείας, σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες στο χώρο της ή και διαδικτυακά.  Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, ανάμεσα τους ο Τύπος Θεσσαλονίκης, enallax news, pillow fights και  i-paidi.gr.

 

ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ , Ψυχολόγος Α.Π.Θ.  MSc Εκπαιδευτική Ψυχολογία , Πανεπιστήμιο Πάφου   MSc Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία , Πανεπιστήμιο Μελβούρνης