Μπουτίκ Sisily Moda Italiana

Επιλέξαμε δώρα για φίλες και τον εαυτό μας, από την μπουτίκ Sisily Moda Italiana, με μοναδικές δημιουργίες από την Ιταλία, που ανανεώνονται συνεχώς.

Queens - The Beauty Studio

Στον υπέροχο χώρο του QueensTheBeautyStudio, γεμάτο νιάτα και ομορφιά, κάνουμε εορταστικό μακιγιάζ, μανικιούρ και πεντικιούρ, συναντούμε και την αγαπημένη μας Ίνα Λαζοπούλου! 

ΜΑΝΝΑ Αφοί ΚΕΡΑΜΑΡΗ. Η κ. Φωτεινή Κεραμάρη μας ετοιμάζει τους νοστιμότερους κουραμπιέδες

Χριστούγεννα χωρίς κουραμπιέδες, γίνεται; Επειδή δεν γίνεται, η κ. Φωτεινή Κεραμάρη μας ετοιμάζει τους νοστιμότερους κουραμπιέδες που θα έχετε φάει! Φυσικά με τη χρυσό αλεύρι και την άχνη ΜΑΝΝΑ Αφοί ΚΕΡΑΜΑΡΗ! Στο χριστουγεννιάτικοLifestyle TV SHOW, Σάββατο 15/1, στις 6μμ, στοATLAS TV.

Τεχνικη εταιρεία ngmigloo. Κατασκευή igloo στην Θεσσαλονίκη

Στο χριστουγεννιάτικο Lifestyle TV SHOW, η Μαρία Παπατκούδη μας παρουσιάζει κατασκευή igloo στην Θεσσαλονίκη, από την τεχνικη εταιρεία ngmigloo. H Κική και ο Αντώνης Σταυρακίδης, μας ενημερώνουν για την κατασκευή, τις χρήσεις του igloo και τον εξοπλισμό του. 

Δουρβανίδης Ιορδάνης. Πως να απολαύστε χριστουγεννιάτικες λιχουδιές χωρις να βάλετε παραπανίσια κιλά

Ο ειδικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Δουρβανίδης Ιορδάνης μας δίνει πολύτιμες συμβουλές για να απολαύσουμε τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές στο γιορτινό τραπέζι και να κρατήσουμε σταθερό το βάρος μας χωρις να βάλουμε παραπανίσια κιλά!!!

Ο Μάριος Δράμαλης και ο Κώστας Γκιουλέκας μας μιλούν για την πόλη της Θεσσαλονίκης

Στο χριστουγεννιάτικο Lifestyle TV SHOW ο Μάριος Δράμαλης και ο Κώστας Γκιουλέκας μας μιλούν για την πόλη της Θεσσαλονίκης και τα προβλήματα της στην ημερίδα που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών ΚΙΟΝΕΣ.

Η Βούλα Πατουλίδου στο χριστουγεννιάτικο Lifestyle TV SHOW,

Στο χριστουγεννιάτικο Lifestyle TV SHOW, η Βούλα Πατουλίδου βραβεύεται απο τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Επιχειρηματιών ΚΙΟΝΕΣ για την προσφορά της στον αθλητισμό της χώρας μας.

Μάριος Δράμαλης

Στο χριστουγεννιάτικο Lifestyle TV SHOW, ο Μάριος Δράμαλης μας μιλάει για το μητρώο πολιτικών στελεχών

Συμβουλές λάμψης και ανανέωσης απο τον πλαστικό & επανορθωτικό χειρουργό Δημήτρη Οικονόμου

Στο χριστουγεννιάτικο Lifestyle TV SHOW, ο πλαστικός & επανορθωτικός χειρουργός Δημήτρης Οικονόμου δίνει συμβουλές λάμψης και ανανέωσης του προσώπου μας!

Νάντια Κοκκίνου. Αντιμετωπίστε την κατάθλιψη των εορτών.

Η ψυχολόγος/ψυχοθεραπεύτρια της εκπομπής μας Νάντια Κοκκίνου μας δίνει συμβουλές πως να αντιμετωπίσουμε την κατάθλιψη των εορτών, που σχεδόν όλοι μας έχουμε κάποτε βιώσει

Εορταστικό πρόγραμμα και στη γυμναστική!

Εορταστικό πρόγραμμα και στη γυμναστική! Ασκήσεις στο Terracore για σύσφιξη και ενδυνάμωση γλουτών από την κορυφαία στο είδος Dr. Ελπίδα Τσίντσιφα και το Johnson Fitness Store Θεσσαλονίκη!

Το Lifestyle TV SHOW επισκέπτεται τον χώρο ομορφιάς και ευεξίας Bella Vita..per tutti

Το Lifestyle TV SHOW επισκέπτεται τον χώρο ομορφιάς και ευεξίας Bella Vita..per tutti και σας προτείνει για τα Χριστούγεννα λάμψη στο μακιγιάζ, το πρόσωπο και τα νύχια!

Χριστουγεννιάτικο party LifeStyle 2018

Το Χριστουγεννιάτικο party της χρονιάς έρχεται, σε συνδιοργάνωση των Πολιτιστικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης ΚΙΟΝΕΣ, του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης και της εκπομπής LIFESTYLE. Σας καλούμε όλους την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 10ΜΜ στο Mandon, με ζωντανή μουσική και δώρο ενα καλλυντικό της εταιρείας ΚΥΑΝΑ για όλους σας.

“Norwegian Red”, η Monzouzou των Χριστουγέννων

“Norwegian Red”, η Monzouzou των Χριστουγέννων, μια μοναδική έμπνευση της σχεδιάστριας Άννας Λαζοπούλου-Οικονόμου, όπως μοναδική είναι και η προσωπικότητα κάθε γυναίκας...

Μάριος Δράμαλης. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ηγέτης που χρειάζεται η πατρίδα μας

Η Βίκυ Ραπτάκη συζητά με τον Μάριο Δράμαλη, ομολογουμένως σε μια συζήτηση με επιχειρήματα, για το πρόσφατο άρθρο του, όπου μας εξηγεί τεκμηριωμένα, γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ηγέτης που χρειάζεται η πατρίδα μας.

Διατροφή & Εγκυμοσύνη. Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Δουρβανίδης Ιορδάνης

Στο υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης, η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο, χωρίς βέβαια να γίνεται εμμονή. H μέλλουσα μαμά οφείλει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική, γιατί στη διατροφή μας μπορεί να κρύβονται «κίνδυνοι» που ενώ συνήθως μπορεί να είναι και αμελητέοι, στην εγκυμοσύνη μπορεί να πάρουν δυσάρεστες διαστάσεις. Ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Δουρβανίδης Ιορδάνης μας ενημερώνει για το θέμα αυτό, στο αυριανό, νέο επεισόδιο του Lifestyle TV SHOW, στις 6μμ, στο ATLAS TV.

Μανούλες και κορούλες σε Christmas mood - Fashion shop -

like mother like daughter!μανούλες και κορούλες σε Christmas mood! Χειροποίητα ρούχα με πολύ αγάπη και μεράκι φτιαγμένα στο χέρι! Όταν η μόδα συναντά την τρυφερή σχέση μιας κόρης με την μητέρα της...στο νέο επεισόδιο του Lifestyle TV SHOW, η εταιρεία Fashion shop (www.fashionshop.gr) παρουσιάζει ονειρεμένα σετ μαμάς-κόρης!

Μαθησιακές Δυσκολίες με την Ψυχολόγο/Ψυχοθεραπεύτρια Νάντια Κοκκίνου.

Άκρως ενδιαφέρον για όλη την οικογένεια το επόμενο θέμα συζήτησης μας με την Νάντια Κοκκίνου, Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπεύτρια: Μαθησιακές Δυσκολίες και πως τις αντιμετωπίζουμε ως γονείς.

Ασκήσεις αποκατάστασης με την Dr. Ελπίδα Τσίντσιφα -North Academy of Fitness-

Πάντα η σημασία της αποκατάστασης μετά από μια έντονη προπόνηση ή ένα τραυματισμό ήταν πολύ σημαντική στο fitness. H Dr. Ελπίδα Τσίντσιφα, της North Academy of Fitness, χρησιμοποιεί μια fluiball και μια fitball από το Johnson Fitness Store Θεσσαλονίκη και μας δείχνει ασκήσεις αποκατάστασης.

Γεώργιος Δράμαλης. Σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης του καταρράκτη και του γλαυκώματος

Ο οφθαλμίατρος, Γεώργιος Δράμαλης (Μεταμορφώσεως 30 Καλαμαριά, τηλ. 2310417783) ενημερώνει την Μαρία Παπατκούδη για τη σύγχρονη μέθοδο αντιμετώπισης του καταρράκτη και του γλαυκώματος. Στο νέο επεισόδιο του Lifestyle TV SHOW, το Σάββατο 1/12, στις 6μμ, στο ATLAS TV.

Η μεταφορά των κόκκινων δανείων από τις ελληνικές τράπεζες σε ξένα funds

Η μεταφορά των κόκκινων δανείων από τις ελληνικές τράπεζες σε ξένα funds (χρηματοπιστωτικά ιδρύματα), τι παγίδες κρύβει και πως μπορούν να προστατευθούν οι ελληνικές οικογένειες; To επόμενο θέμα συζήτησης με τον δικηγόρο παρ' αρείω πάγω, κ. Χάρη Μέγα, στο νέο επεισόδιο του Lifestyle TV SHOW.

Σεξουαλικές δυσλειτουργίες και διαστροφές

Σεξουαλικές δυσλειτουργίες και διαστροφές, πού οφείλονται? Μπορούν να αντιμετωπιστούν? Η Νάντια Κοκκίνου, Ψυχολόγος, μιλάει στο Lifestyle TV SHOW για αυτό το θέμα ταμπού, που πολλοί από εμάς δεν τολμάμε καν να επικοινωνήσουμε. Σάββατο 17/11, στις 6μμ, στο ATLAS TV.

Zorpidis travel services, στην Philoxenia-Hotelia 2018

 

Η Dimianna Gianni επισκέπτεται τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό οργανισμό στη Βόρεια Ελλάδα, Zorpidis travel services, στην Philoxenia-Hotelia 2018, και μαζί με τον Stefanos Hadjimanolis επιλέγουν εορταστικούς προορισμούς και μας ταξιδεύουν στο εξωτικό Μαρόκο! — μαζί με Dimianna Gianni καιStefanos Hadjimanolis

Βotox και υαλουρονικό οξύ

Από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες αντιγήρανσης που άλλαξαν τα δεδομένα της αισθητικής ιατρικής παγκοσμίως είναι το botox και το υαλουρονικό οξύ. Ο πλαστικός & επανορθωτικός χειρουργός, Δημήτρης Οικονόμου, μας ενημερώνει σχετικά. Σάββατο 17/11, στις 6μμ, στο ATLAS TV.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-GIVEAWAY

Το Lifestyle TV SHOW και το Bella Vita..per tuttiξεκινάει τα δώρα των Χριστουγέννων!
1. Κάντε like στη σελίδα Lifestyle TV SHOW
2. Κοινοποιήστε (share) την ανάρτηση και
ΚΕΡΔΙΣΤΕ:
5 ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
2 FOOT SPA
3 ΣΕΤ ΤΗΣ ΦΩΤΟ (1 μάσκαρα, 1 πούδρα, 1 lip matte extra long, της εταιρείας Lavish Care)

O διαγωνισμός λήγει στις 7 Δεκεμβρίου 2018.
Καλή επιτυχία!

Μάξι, αέρινα φορέματα, με έντονα prints, σε υπέροχα υφάσματα!

Μάξι, αέρινα φορέματα, με έντονα prints, σε υπέροχα υφάσματα! Η πρόταση μόδας από τοFashion shop (www.fashionshop.gr) και την Μαρία Παπατκούδη, στο νέο επεισόδιο του Lifestyle TV SHOW, το Σάββατο 17/11, στις 6μμ, στο ATLAS TV.
Ευχαριστούμε τις εταιρείες Nikolis Group SA &BROKERS JEANS για την ευγενική φιλοξενία.

Ασκήσεις ενδυνάμωσης του κορμού

Το Johnson Fitness Store Θεσσαλονίκη μας φιλοξενεί και η Dr. Ελπίδα Τσίντσιφα της North Academy of Fitness μας δείχνει, ασκήσεις ενδυνάμωσης του κορμού και όχι μόνο, με ότι πιο καινούριο κυκλοφορεί στο χώρο του fitness, τις Fluiballs!

Σακχαρώδης διαβήτης & διατροφή. Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Δουρβανίδης Ιορδάνης

Αν και ο σακχαρώδης διαβήτης είναι ένα χρόνιο νόσημα, υπάρχουν τρόποι διαχείρισής του μέσω της διατροφής και έτσι ο ασθενής μπορεί να αποφύγει τις σοβαρές επιπλοκές. Ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Δουρβανίδης Ιορδάνης, με εξειδίκευση στον σακχαρώδη διαβήτη, απαντάει σε σημαντικά ερωτήματα.

Βασίλης Γεωργούλας φυσικοθεραπευτής και ειδικός manual therapist

Ο φυσικοθεραπευτής και ειδικός manual therapist, Βασίλης Γεωργούλας (Αγγελάκη 25, τηλ. 2311 261453), αναλύει τα αίτια του πόνου στον αυχένα και μας δείχνει τρόπους αντιμετώπισης και θεραπείας. Ευχαριστούμε τον φυσικοθεραπευτή και πρωταθλητή Ziu Zitsu, Γιάννη Πρόϊο για τη συνδρομή του στις ανάγκες του γυρίσματος.

Συνταγή για πεντανόστιμα κασεροπιτάκια

Περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη συνταγή για τα πεντανόστιμα κασεροπιτάκια της κας Φωτεινής Κεραμάρη, φυσικά με την κόκκινη Φαρίνα ΜΑΝΝΑ Αφοί ΚΕΡΑΜΑΡΗ!

Καρκίνος του μαστού

O μήνας Οκτώβριος που μόλις αποχαιρετίσαμε έχει οριστεί παγκοσμίως ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Johnson Fitness Store Θεσσαλονίκη

Το Johnson Fitness Store Θεσσαλονίκη και η Ελπίδα Τσίντσιφα της North Academy of Fitness παρουσιάζουν οτι πιο καινούριο στον χώρο του fitness, τις Fluiballs! Σάββατο 03/11, 6μμ στο ATLAS TV.

"Μια Αγκαλιά Λεμόνια το Φθινόπωρο"

Monzouzou, κάθε τσάντα μια μικρή ιστορία αποτυπωμένη σε καμβά. Δείτε στο νέο επεισόδιο του Lifestyle TV SHOW, το Σάββατο 03/11, στις 6μμ, στο ΑTLAS TV, την παρουσίαση της νέας, φθινοπωρινής συλλογής.

KYANA Professional Hair Products

Το Lifestyle TV SHOW επισκέπτεται τον νέο χώρο της KYANA Professional Hair Products στο One Salonica Outlet Mall, όπου ο αγαπημένος κομμωτής Γιώργος Αλεξόπουλος, επίσημος συνεργάτης της Kyana, μας δείχνει εύκολα και γρήγορα καθημερινά χτενίσματα!

Greek Fashion Designers Show

Το Lifestyle TV SHOW πιστό στα μεγάλα γεγονότα μόδας και ομορφιάς, παρευρέθηκε, κατέγραψε και σας παρουσιάζει το μοναδικό Greek Fashion Designers Show, που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία ο maitre του είδους Kyriakos Keranopoulos στο κατάμεστο Vergina Theater του Regency Casino Thessaloniki.

Προσωπικά Δεδομένα - Χάρης Μέγας

O δικηγόρος παρ' αρείω πάγω κ. Χάρης Μέγας, εξηγεί τους όρους Προσωπικά Δεδομένα και Ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα και συζητάει μαζί μας τι πρέπει να προσέχουμε και πως μπορούμε να προστατευτούμε.

Φοβία.

Ποιός από εμάς δεν έχει βιώσει μία φοβία σε κάποια περίοδο της ζωής μας; Είτε πρόκειται για φοβία απόρριψης, φοβία ερωτικής αποτυχίας ή ακόμα και φοβία δέσμευσης. Η Νάντια Κοκκίνου, Ψυχολόγος, μας βοηθάει να τις αντιμετωπίσουμε.

Μηλόπιτα με κόκκινη Φαρίνα ΜΑΝΝΑ

Η νοστιμότερη όλων! Η μηλόπιτα της κυρίας Φωτεινής Κεραμάρη, φυσικά με την κόκκινη Φαρίνα ΜΑΝΝΑ ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ και πασπαλισμένη με άχνη ΜΑΝΝΑ, στο επόμενο επεισόδιο του Lifestyle TV SHOW!

Δυσκοιλιότητα & Διατροφή

Όταν η δυσκοιλιότητα συνοδεύεται από σοβαρά συμπτώματα θα πρέπει να αξιολογείται άμεσα από τον γιατρό και τον διατροφολόγο μας. Ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Δουρβανίδης Ιορδάνης, απαντάει σε όλα μας τα ερωτήματα.

Δημήτρης Οικονόμου

O πλαστικός & επανορθωτικός χειρουργός Δημήτρης Οικονόμου καταρρίπτει τους μύθους που αποτρέπουν μια γυναίκα από το να πραγματοποιήσει την πιο συχνή επέμβαση πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως, την Αυξητική Στήθους. 

Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας

Ο Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας σε ρόλο συλλέκτη αυτή τη φορά, υποδέχεται το Lifestyle TV SHOW στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, μας ξεναγεί στην αίθουσα της προσωπικής του συλλογής και μοιράζεται μαζί μας συγκλονιστικές μαρτυρίες για το έπος του 1940. Σάββατο 20/6 και ώρα 6μμ στο ATLAS TV.

Zorpidis travel services!

Ποιό είναι το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ονειρευόμαστε ένα ταξίδι? Zorpidis travel services! Στo Lifestyle TV SHOW, θα ταξιδεύουμε παρέα κάθε φορά και σε διαφορετικό προορισμό! Zorpidis travel services.

Φαρίνα ΜΑΝΝΑ. Νεα συνταγή!

Αν σας άρεσε η συνταγή για την σπιτική τυρόπιτα του Σάκη Κεραμάρη..., που να δείτε τί μας φτιάχνει η κυρία Φωτεινή Κεραμάρη με τη Φαρίνα ΜΑΝΝΑ Αφοι Κεραμάρη στο νέο επεισόδιο! Σάββατο 20/10 στις 6μμ, ΑΤΛΑΣ TV!

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Δουρβανίδης Ιορδάνης

Ο όρος Αποτοξίνωση ακούγεται συνεχώς και είναι πολύ στη μόδα. Πόσο επιστημονικά αληθή είναι όλα αυτά που διαβάζουμε και ακούμε στις παρέες μας; Την απάντηση μας δίνει ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Δουρβανίδης Ιορδάνης στο επεισόδιο που ακολουθεί.

Γυμναστική στο σπίτι!

Γυμναστική στο σπίτι! Επισκεπτόμαστε το Johnson Fitness Store Θεσσαλονίκη, επιλέγουμε το βασικό εξοπλισμό που χρειαζόμαστε, συμβουλευόμαστε για το ασκησιολόγιο την κορυφαία στο χώρο του fitness, Dr. Ελπίδα Τσίντσιφα της North Academy of Fitnessκαι ξεκινάμε!

Νάντια Κοκκίνου, Ψυχολόγος

Ερωτικές Σχέσεις: από την Αποτυχία στην Επιτυχία, το επόμενο θέμα συζήτησης μας με την ψυχολόγο/ψυχοθεραπεύτρια, Νάντια Κοκκίνου, Ψυχολόγος

Mon zou zou

Θα μπορούσε να ήταν ο εγωισμός μου, ή με μεγαλύτερη ακρίβεια το πάθος μου για το αποκλειστικό που με οδήγησε στη δημιουργία αυτής της συλλογής χειροποίητων τσαντών.
Άννα Λαζοπούλου, δημιουργός Monzouzou

Καλή επιτυχία Lifestyle

Καλή επιτυχία Lifestyle, η μοναδική εκπομπή lifestyle, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας, έκλεισες μια ημέρα παρουσίας τηλεοπτικής, συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε ολους σας που με τηλέφωνα και μηνύματα αγκαλιάσατε με τα κολακευτικότερα σχόλια την εκπομπή μας και σας υποσχόμαστε ακόμα καλύτερα θέματα στην τηλεοπτική σαιζόν.

ΜΑΝΑ. Σάκης Κεραμάρης

Ποιό είναι το μυστικό για νόστιμη σπιτική τυρόπιτα? Μας το αποκαλύπει ο Σάκης Κεραμάρης στην πρεμιέρα του Lifestyle TV SHOW, χρησιμοποιώντας το ειδικό για πίτες Αλεύρι ΜΑΝΝΑ Αφοι ΚΕΡΑΜΑΡΗ στην κίτρινη συσκευασία! Ανάβουμε τον φούρνο μας!

Τάσος Τζήκας . Πρόεδρος ΔΕΘ-Helexpo

Το Lifestyle TV SHOW ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσο Τζήκα, για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε στον φιλόξενο χώρο του γραφείου του. Στο φόντο, ο οραματιστής της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Γερμανός

Σούζη Στεφανίδη. Make up artist

Το Lifestyle TV SHOW καλωσορίζει την καταξιωμένη make up artist, Σούζη Στεφανίδη (https://www.facebook.com/suzimakeupart/) στους συνεργάτες της, η οποία θα επιμελείται το μακιγιάζ των παρουσιαστών.

Κοσμήματα Rin Tin Tin

Καλωσορίζουμε τα χειροποίητα κοσμήματα Rin Tin Tin, που θα επιμελούνται την εμφάνιση του Κώστα Βίδρα

Δημήτρης Οικονόμου.

Το Lifestyle TV SHOW υποδέχεται και σας παρουσιάζει τον Πλαστικό & Επανορθωτικό Χειρουργό Δημήτρη Οικονόμου.

Όμιλος Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ένας από τους ιστορικότερους ομίλους τέννις στη Βόρεια Ελλάδα, φιλοξενείται στην πρεμιέρα του Lifestyle TV SHOW. Στιγμιότυπο από τη συνέντευξή που μας παραχώρησε ο κ. Γαλατιανός, διευθυντής του Babolat Tennis Open 2018,που διεξάγεται αυτήν την περίοδο.

Πρεμιερα lifestyle, Σαββατο 6 οκτωβριου 6-7 μμ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 6-7ΜΜ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ATLAS TV H ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ EΚΠΟΜΠΗ LIFESTYLE ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ MVM DIGITAL MARKETING

LIFESTYLE , η νέα εκπομπή της Θεσσαλονίκης και όλης της Βόρειας Ελλάδας, το μοναδικό lifestyle ψυχαγωγικό & ενημερωτικό magazino σε όλη την Βόρεια Ελλάδα με θέματα ...

KAYANA Professional Hair Products

Το Lifestyle TV SHOW παρουσιάζει την εταιρεία επαγγελματικών προιόντων κομμωτηρίων KYANA Professional Hair Products, επιχείρηση 100% ελληνική, η οποία κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στον κλάδο.

Συνέντευξη Διονύση Σχοινά

To Lifestyle TV SHOW θα σας παρουσιάζει καλλιτέχνες, προσωπικότητες και δημιουργούς από όλους τους χώρους. Στιγμιότυπο από συνέντευξη του αγαπημένου μας τραγουδιστή Διονύση Σχοινά στη Μαρία Παπατκούδη.